Egy konferencia megszervezése sok feszültséggel és feladattal jár. Kialakítani a megfelelő dinamikájú tematikát, maximálisan figyelembe venni az előadók igényeit, részletesen egyeztetni a szállodával. Mindezeken felül a konferencia után maradandó élményű, különleges programot is szervezni?

Csapatunk hatalmas segítséget jelent a megrendelőnek, hiszen a összefogjuk a szervezés minden lépését, keretet adunk a napnak. Profi speakerünk megnyitja és koordinálja a rendezvényt, segítve ezzel a vezetőket és a megrendelőt a konferenciára koncentrálni. Prémium élményprogramokkal változatossá, maradandóvá varázsolunk minden konferenciát!

  1. Csillagok között
  2. Varázslatos élmények
  3. Érzékek birodalma
  4. Csak a zene
  5. Rejtélyes séta
Különleges, egyedi 5 csillagos program! A résztvevők egyedi élménnyekkel zárják a napot. A Csillagok közt tematikában a következő élményelemek is szerepelnek: utazó planetárium, szabaduló szoba, esti led táncshow, vagy tűzzsonglőrök.

A program típusa: elegáns, látványos, különleges

A program időtartama: 2 óra

Résztvevői létszám: 200 főig

Helyszín: zárt térben és külső helyszínen is megvalósítható

Saját fejlesztésű programunkat a Szemfényvesztők című film ihlette, ami misztikum és az illúzió világába repíti a résztvevőket. Agyafúrt attrakció, brilliáns csapat és kiváló együttműködés. Csak így sikerülhet! A programban több különböző helyszínen varázslatos kihívásokban vesznek részt a résztvevők, melyek kapcsolódnak az illúzió és a fantázia csodálatos világához. Profi bűvészünk izgalmas trükköket is tanít, de a bájital (koktél) keverés rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek a résztvevők.

A program típusa: mozgalmas, versengős, csapatépítő jellegű program

Időtartam: 2 óra

Résztvevői létszám: 200 főig

Helyszín: zárt térben és külső helyszínen is megvalósítható

Az Érzékek birodalma egy izgalmas vetélkedő, amely végigvezeti a résztvevőket mind az 5 érzékszerv csodáin. Finom érzékelés szükséges az egyedi ízek felismeréséhez, legyen szó csokoládéról vagy különféle borokról, esetleg koktélokról. Természetesen a hallás, az illatok, a tapintás és a látás is fontos szerepet kapnak.

A program típusa: gasztronómiai elemekkel, kulináris élményekkel tarkított izgalmas vetélkedő, könnyed, szórakoztató program

Időtartam: 2 óra

Résztvevői létszám: 200 főig

Helyszín: zárt térben és külső helyszínen is megvalósítható

Zenés programunkon egy különleges klipp forgatásra invitáluk a résztvevőket, mely tökéletes, könnyed kikapcsolódást nyújt mindenki számára. A kiválasztott dalok között olyan régi és újslágerek szerepelhetnek, melyek az aktuális hangulatot idézik fel, vagy a konferencia témájához kapcsolódnak. A délutáni programot este egy gála vetítés és egy fergeteseg hangulatú Popdaráló program követi. A gála végére a buli hangulat garantált és indulhat a tánc!

A program típusa: zenés-táncos, könnyed, vidám, jó hangulatú program

Időtartam: 1,5-2 óra, esti Popdaráló program 1 óra

Résztvevői létszám: 250 főig

Helyszín: zárt térben és külső helyszínen is megvalósítható

Kültéri programunkon egy rejtélyes sétára invitáljuk a résztvevőket a szálloda környékén. A könnyed séta során izgalmas feladványokat, rejtvényeket kell megoldaniuk és különleges kihívásokat teljesíteniük. Igazi feltöltődés, kikapcsolódás, kellemes mozgással egy hosszú nap után.

A program típusa: kültéri program, versengős, csapatépítő jellegű program

Időtartam: 2 óra

Résztvevői létszám: 200 főig

Helyszín: kültéri program