"Egy nap az évben, ami az önfeledt szórakozásról és a tartalmas kikapcsolódásról szól!

Egyedi igények alapján összeállított program koncepciónkat a sokszínűség, az élményteliség és az interaktív programok jellemzik.
Tapasztalt, lelkes csapatunkkal igyekszünk a megrendelő minden elképzelését megvalósítani. Ami igazán megkülönböztet minket másoktól, az a közösségformáló és egészségtudatos hozzáállásunk.

Rendezvényeinken kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az együtt töltött idő a családtagokkal, munkatársakkal közös élményeket nyújtson és megerősítse a kapcsolatokat.

Interaktív programjaink (pl. Ki mit tud?, Egy perc és nyersz, Csapatversenyek) segítik az ismerkedést, az egymásra való odafigyelést és aktívan építik a közösséget.

Kreatív játszóházunkban természetes, bio alapanyagokból, igényes ékszereket, lakásdíszeket készíthetnek a családok.

Legyen szó 100 főről vagy 1500 fős létszámról, teljes körűen, tartalmasan, színvonalasan tudunk programot biztosítani mindenkinek. A rendezvény jellegétől függően vállaljuk rendezvénysátrak teljes körű építését, színpad, hang és fénytechnika telepítését, catering szolgáltatás biztosítását.

Több mint 10 éves rendezvényszervezői és tréneri tapasztalattal, multinacionális környezetre optimalizált pénzügyi feltételekkel vállaljuk családi napok komplex szervezését, kivitelezését.