Estindító programjaink igazán öszehozza a csapatot, feledhetetlen élményben lesz része a résztvevőknek.

Popdaráló 

A csapatok ismert slágerekkel versenyeznek, ahol nem az ének tudás számít, a szöveg ismerete a lényeg. A felejthetetlen és mindenki által ismert zenék garantálják a fantasztikus hangulatot. A vetélkedő több fordulóból áll, melyekben különböző kihívásokkal szembesülnek a csapatok. Pl.: Folyt. köv, Hiány, Keveredés. 

Bor és sajt roulette

A játék során vak-kóstoláson vesznek részt a játékosok, ahol a roulette asztalon számok helyett borfajták és jellemzőik vannak feltűntetve. Erre tehetik meg a zsetonjaikkal a tétjeiket, az nyer, aki a vak-kóstolás során a lehető legtöbb tulajdonságát eltalálja a kóstolt bornak. Ehhez a játékhoz szorosan kapcsolódik a sajt-lottó, ahol szintén az a cél, hogy a kóstolt sajtnak a lehető legtöbb jellemzőjét eltalálják a játékosok.

Kvíz

Könnyed, esti kb.: 1-1,5 órás időtartamú programunk összefogja a csapatot vacsora után, lehetőség van beszélgetni, ismerkedni a játék közben. A Kvíz Est remek hangulata megalapozza az este további programjait.

Team Activity

A résztvevőket egy olyan különleges egyénre szabott activity játékra invitáljuk, ahol a feladványok a rendezvény szakmai programjával kapcsolatosak! Vidám, jó hangulatú kötetlen este közös játékkal, sok nevetéssel.

A programok időtartama: 1 - 2 óra

Résztvevői létszám: maximum 150 főig